Оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м'ясних продуктів)
Загальна характеристика професії «ОПЕРАТОР ЛІНІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (ВИРОБНИЦТВО М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ)»
Оператор лінії у виробництві харчової продукції веде технологічний процес із обслуговуванням різних потоково-механізованих ліній миття, розфасовки, оформлення, комплектування, зберігання, приймання і упакування різних видів готової харчової м’ясної продукції.
Також контролює виконання параметрів технологічного режиму, безперервної роботи миючих, дозуючих, наповнювальних, формуючих, загортуючих, закупорювальних, укладальних, комплектувальних, транспортуючих та інших автоматів, апаратури і механізмів за допомогою контрольно-вимірювальних приладів і автоматів. За потреби бере участь у ремонті устаткування.
Оператор лінії у виробництві харчової продукції повинен знати:
- принцип роботи і правила експлуатації обслуговуваного устаткування та контрольно-вимірювальних приладів;
- способи усунення можливих несправностей у роботі устаткування.

Дисципліни за професією
- ---